march Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 26/09/08 Yaş : 32 Nerden : - çorLu -
| Konu: Mozole Mirach - Mucize Ptsi Eyl. 29, 2008 12:57 pm | |
| Mucize gibi birşey bu anlamazsın , dokunamazsın Onu bazen çok ister ama çok ister ama bulamazsın Karanlıkta korktuğunda yanlızlıktan bıktığında Bu dünyadan soğuduğunda , koşsan kaçsan kurtulamazsın.. Tek yol var ya da uçurumlar Dar yollar sönmez yangınlar Oyun biter gözünü açarsın Etraf göğnü figanı basarsın Hadi bana anlat bir yolunu Kaz ya da kör dipsiz kuyumu Şimdiden hazırla ki suyunu Susuzlukta susuz kalma zor Bir rüya var sonsuza dek sürmez .. Bir dünya var ebediyen bitmez .. Yalanlar dolanlar , o sahte oyunlar Gözümde değersiz onlarca kural var Önemi yok ve de bi dönemi şok edecek kanıtım çok Elimde yazılı not var .. Eğer kafanda canlanırsa yaptığın hatalar Unutma can bedenden çıkana dek dönüş var Lakin ne zaman gelir melek borcu almaya Emanete ihanet unutma en büyük hata Zor günümde her dostum sırtı sıvazlar Zaman değişir araya girer belki fesatlar Yapılır hesaplar , eksiler artılar Belki onlar haklı biraz sende hatalar Her kusurum için bin estağfirullah Bir çok korkum var Ya Rab maazallah Herkez hata yapar bu dünyada Şarkımı dinliyorsun sende bu rüyada Bir rüya var sonsuza dek sürmez .. Bir dünya var ebediyen bitmez .. | |
|
RaPçİ_KıZ_FaToŞ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 92 Kayıt tarihi : 26/09/08 Yaş : 30 Nerden : mersin
| Konu: Geri: Mozole Mirach - Mucize Ptsi Eyl. 29, 2008 2:20 pm | |
| | |
|
march Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 26/09/08 Yaş : 32 Nerden : - çorLu -
| Konu: Geri: Mozole Mirach - Mucize Ptsi Eyl. 29, 2008 8:01 pm | |
| rica ederim okuma geregi duydugun için sen sağol | |
|